Over mij

Brenda Kluijver freelance journalist

Over mij

Ik (1980) studeerde Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht en de University of Tennessee in de Verenigde Staten. In loondienst en als freelancer deed ik vervolgens ruim 15 jaar ervaring op als journalist, webredacteur (SEO), bladcoördinator, eindredacteur en tekstschrijver.

Het liefst schrijf ik over zorg, welzijn, psychologie, opvoeding en ouderschap. Iets met affiniteit. Ik haalde namelijk ook nog een propedeuse Verpleegkunde en een bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening met een minor psychologie. Ik leerde de zorgsector van binnenuit kennen door een aantal jaar te werken als persoonlijk begeleider, zorgadviseur en gezinswerker.

Naast mijn werk ben ik moeder van een kleuterzoon (2016) en een j/m-tweeling (2018). Let op: per december 2022 ben ik als content specialist verbonden aan een digital marketingbureau, en daarom niet als freelancer inzetbaar.

Administratie en support van de donaties op deze site worden verzorgd door:

Reporters Online B.V.
Leidseplein 32 2013 PZ Haarlem
support@reportersonline.nl
Kamer van Koophandel: 65844173
BTW-nummer: NL856284105B01
Telefoon: 0616477336

Voor vragen over betalingen kun je je wenden tot Reporters Online via bovenstaand mailadres. Meer informatie over onze donaties en onze algemene voorwaarden:

https://reportersonline.nl/ro-information/algemene-voorwaarden-reporters-online/